onsdag 23. november 2011

Lommetøfler i restegarn

Disse tøflene er strikket i en mange rester av forskjellige farger. Ikke fine i det hele tatt, så det er helt greit at bildet ble såpass mørkt. Men de er veldig gode og varme og luftige og praktiske- akkurat som alle andre lommetøfler! :-)

tirsdag 22. november 2011

Sjarms med tekst "Just for you" selges

Det har dukket opp mer i lageret mitt som jeg ikke har bruk for. Disse søte sjarmsene er kjempefine å merke julegaver med, hjemmelagede eller ikke. Stjerneformet, 11 mm. Har 8 pakker a 20 stk. Kr 20 pr pk. Porto kr 9 for en pakke, 13 for to pakker.

mandag 21. november 2011

Hei, jeg heter Knerten!

 Knerten, det er meg, det! Jeg er visstnok oppkalla etter en kvist i ei bok om en Lillebror, men det bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg har min egen Lillebror i min egen famile. "Min" Lillebror er to år og synes jeg er helt toppers. Kvist eller ei. Han har nemlig vært med på å lage meg. Ja, storsøstrene hans har også vært med å laga meg - ja, og så mammaen hans. Med så mange som har bridratt til at jeg skulle bli til, så er det vel ikke rart at jeg er fornøyd med meg selv og min tilværelse!

Har du lyst til å se hvordan jeg ble til?

 Først fikk jeg skjellett av noen pappruller -og et kinderegg helt i toppen.

Her er jeg bare såvist påbegynt, men øver meg likevel på å stå! Er jeg ikke flink!?

 Så fikk jeg avispapir rundt magen og armer, bein og hode. 
Avispapiret ble dyppa i noe som heter tapetlim før de klistra det på meg. Noe skikkelig griseri!

  Men etter å ha tørka noen dager, så ble jeg tørr og fin. Da fikk jeg maling på meg. 
Det kilte noe aldeles skrekkelig så jeg klarte nesten ikke å ligge stille!

 Men se så fin jeg ble til slutt! En skikkelig staskar, om jeg skal si det selv.Her har jeg til og med fått ramme rundt meg i anledning fotograferinga. Noen sier jeg er altfor tjukk og slett ikke ligner på han derre Knerten i boka, men det synes jeg er tull å si. Jeg skal da ikke ligne på en annen! Jeg skal bare være meg selv, jeg. Og jeg er akkurat passe rund - fyller meg selv fra innerst til ytterst og akkurat som jeg skal være! Basta!

Her poserer jeg i vinduskarmen. Nå har det gått noen dager, og nå har jeg sjelden tid til sånn kjedelig posering. Lillebroren "min" går rundt med meg under arma i ett sett. Jeg får reise rundt i den stoooore verden og oppleve så mye. Kan man ha det bedre!?

mandag 14. november 2011

Ny genser til vinteren!


Jeg er endelig ferdig med min nye genser. Den har en lang historie som ufo. Og jeg har skrevet om den før.

 Den har lagt uten hals i minst to måneder nå. Jeg innbilte meg nemlig at det var veldig vanskelig å strikke halsen. Men det var det jo ikke. Det var jo bare å lese seg til hovedlinjene, og så sette igang. Oppskriften har jeg hoppa av for lenge siden, skjønner du, så den kunne jeg ikke følge lenger til halsfellinga. Man kan ikke hoppe ut av en oppskrift allerede før opplegg og så hoppe inn i den når man skal strikke halsen...
Men jeg måtte prøve å feile på den halsen en del. Det må jo sies. Først ble den for stram, så ble den i feil farge, så ble for kort og så hadde jeg mista ei maske noen omganger ned som jeg ikke fikk fanga opp. Men alt dette er nå glemt og jeg er bare glad!

 Hoppende glad for å være ferdig!

Genseren er strikka i Topp t'tå på p 5,5. Raglanfelling. Oppskriften som jeg ikke fulgte, er i et hefte fra Gjestal. Stripene er helt tilfeldige og ble bare til underveis.

Utfordringen på Pinnekroken, "Noe som varmer", ble et spark bak til å få ferdig denne genseren. Så takk til dem. 

Og en liten takk til katta som begynte å legge sin elsk på kurven hvor denne genser-ufoen lå, og la igjen så masse kattehår på den at jeg var nødt til å strikke den ferdig før hun trodde det var hennes seng...

søndag 13. november 2011

Kjærestevotter på kunstutstilling


Jeg ble bedt om å bidra med noen produkter til en utstilling for kunst og brukskunst i Bø, og da måtte jeg jo ha med kjærestevotter. Jeg valgte lilla dekor på lysegrå bunn. Jeg bidrar også med et par hatter, to par votter og et sitteunderlag. Utstillingen kan sees i Gullbring Kulturanlegg hele neste uke.


Tenkte å ha også disse votten med i Pinnekrokens utfordring, "Noe som varmer". Og i morgen håper jeg å rekke å få ut enda et bidrag til den utfordringen... Jeg har nemlig strikket noe stort, og lunt og varmt som ble ferdig i helga! *Smiler lurt og hemmelighetsfullt" :-)

lørdag 12. november 2011

Glidelåser og sjarms selges billig!

Jeg selger unna litt av overskuddet. Kanskje noen trenger det til julegave-produksjonen?

NY PRIS!   8 stk svarte glidelåser 20 cm lange 80kr + porto
Har to pakker av disse!


NY PRIS! 6 stk svarte glidelåser 18 cm lange kr 60 + porto
 
 20 små "sjarms",  8 mm fra topp til bunn. "Made with love". Veldig fine å merke hjemmelagede julegaver med. Kr 20 + porto. Har to pakker av disse.SOLGT!

  20 små "sjarms",  11 mm fra topp til bunn. "Made with love". Veldig fine å merke hjemmelagede julegaver med. Kr 20 + porto.SOLGT!

Send meg en mail om du er interessert i noe!
hosti(a)online.no

God helg! :-)


torsdag 10. november 2011

mandag 7. november 2011

Tova pennal


Pennalet er strikket etter egen oppskrift og tovet. Nålefiltet dekor.

fredag 4. november 2011

Kjærestevotter...

Vottene varmer både kropp og sjel, og man har mulighet for å varme hverandre. 
Hva er vel bedre enn det? 

Oppskriften har jeg selv utvikla gjennom mange år. Den er derfor topp hemmelig! :-)

onsdag 2. november 2011

Solbrillevesker


 Når man skal til Syden, så må man ha med solbriller. Men solbrillene må beskyttes i noe...


...og de må bæres i noe...


Man trenger en veske som er lett å ta med seg overalt. Med hempe til å henge over håndleddet slik at man likevel har handa fri til å se på souverirer og sånn som man gjerne ser på når man er på ferie.



Når man er nesten 11, så må man dessuten ha solbriller som er så store at de ikke har plass i en hvilken som helst veske heller. For moten må man følge!

Da er det greit å ha en mamma som kan hekle et par solbrillevesker til de utenlandsreisende tvillingene sine. 
I en fei! For disse ble heklet dagen før avreise!Og nå er de utenlandsreisende kommet tilbake etter en uke i sydens sol og varme, og det rapporteres at veskene gjorde oppgavene sine!
Related Posts with Thumbnails