tirsdag 2. mars 2010

Kreativiteten blomstrer

Ikke vet jeg hva det er, om det er våren som kommer eller hva, men her i huset blomstrer kreativiteten så mye at jeg nesten ikke greier å holde følge med blogginnleggene...
Jentene har lekt med filtenåler og ull. Her er noe av resultatene. De har laget noe mer, men det har jeg ikke rukket å ta bilde av enda.

Grunnene til at vi har hatt ulla lett tilgjengelig, er at vi har laget rangleballer til Veslegutten vår. Det var så moro at vi laget mange flere enn han trenger, så noen er allerede lagt inn på epla-butikken.

Veslegutten syntes de var myke og gode å ta i og bite i, og artig å krype etter når de trillet på sin vaggende måte bortover golvet. De er nemlig litt ovale i formen for inni dem er det kinderegg. Inni kindereggene er det perler, så når Veslegutten rister på dem , så kommer det en behagelig, raslende lyd.
Fikk forresten god hjelp til disse...
Til slutt må jeg vise frem de siste vinveskene/vinskjulerne mine. De ble strikket i bilen på vinterferien, og har fått tovede hjerter til pynt.

3 kommentarer:

 1. Her var det masse flotte ting!! Ja kreativiteten blir ofte større når det nærmer seg vår.. det er jo deilig, selvom det lett kan bli litt travelt.. Kjempegod ide med kinderegg inni tovede baller!! Flotte vinvesker du har laget også!!

  SvarSlett
 2. ser ut som at dere har kosa dere masse med toving:O)
  kjempemorsomme rangle-baller til vesle gutten. Har aldri tova sånn på orntli så det har jeg blitt lova å bli lært :)
  kos dere resten av uka også.
  Hilsen www.sisselshverdag.blogspot.com

  SvarSlett
 3. De rangleballene var kjempesmarte - du har rett og slett en veldig inspirerende blogg, som er moro å lese! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails