tirsdag 14. desember 2010

Hvite kjærestevotter

Det er ikke lett å fotograferer strikkatingene sine nå om dagen, og enda verre er det når strikketingene er hvite...


Jeg prøver å ta bilder når dagen er lysest, men selv da blir ikke bildene så bra. Det er jo heller ikke alltid det går å springe fra midt på dagen.Men jeg har i alle fall funnet litt ut av det der med bilderedigering, og kan få bildene litt lysere - det hjelper jo litt...

Hvordan gjør proffene det egentlig for å få så fine bilder? Jeg mener, jeg har jo et bra kamera og alt, og jeg prøver å finne ut av de der "hemmelige" funksjonene, men jeg får det ikke til likevel... Noen som har noen gode tips? Jeg er villig til å lære! :-)

Ha en lærerik tirsdag!7 kommentarer:

 1. Flotte vottar! Nei, det er ikkje så lett å ta bilete no på denne tida av året.

  SvarSlett
 2. Det er håpløst med bilder om dagen, men en lyskasse er tingen. Laget av pappeske.

  SvarSlett
 3. http://vibekeslillegronne.blogspot.com/2010/11/lyskassen-min-nye-vinterfavoritt.html
  Her viser hun hvordan:)

  SvarSlett
 4. Jeg har også et bra kamera, men det er ikke så lett å få fine bilder. Jeg har funnet ut... hvis jeg bruker mye lys og uten blits er best for mitt kamera.
  Ha en forsatt fin dag.

  SvarSlett
 5. Signerer hun over meg her:) Pleier å ta bilder under den lampa som lyser sterkest.
  Kjempefine votter! Ble litt nyskjerrig på oppskrift jeg? :)

  SvarSlett
 6. Ulla-Bella: Det var kjempelurt! Takk for linken! Jeg har et gammelt hvitt kjøkkenskap i garasjen, kanskje det kan brukes som utgangspun kt? tenke, tenke... Skrivebordslampe så jeg på loppemarked her om dagen - søren at jeg ikke tok den med! Men skal nok fikse noe! Vent og se!
  Heidi: Oppskriften på disse kjærestevottene har jeg selv utviklet gjennom mange år, og jeg trykker den tett inntil hjertet som en kjær familiehemmelighet...Beklager.

  SvarSlett
 7. Lekre kjærestevotta i vinterhvitt :) Flotte bilder, til tross for årstiden. Leste hos Tove-pia at lyse farger tover dårligere enn mørke.. Har du lagt merke til det?? Gleder meg til å se neste prosjekt fra deg :))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails