onsdag 9. mars 2011

Heklet bilpose

Lillegutt har fått en hekla pose til småbilene sine.

Dette er ikke verdens vanskeligste sak å hekle. Men underveis så oppdaget jeg at den var ganske så kjedelig å hekle. Ting som er kjedelige å hekle, tar forferderlig lang tid å få ferdig, så denne har lagt en stund som ufo i strikkekurven min.


Men nå er den altså ferdig, og Lillegutt har en plass til småbilene sine. Selv om de stort sett er utenfor da. For biler skal jo lekes med - det må man jo forstå.

Det er med andre ord ikke helt uventa at bildene her er av bilposen som tømmes for innhold - eller ligger henslengt i vinduskarmen:

7 kommentarer:

 1. Lurt med en pose å ha biler i da !
  Og veldig fint at han har sånn glede av å leke med bilene sine, for jeg syntes at barn idag ser alt for mye på tv.
  Ha en fin kveld,klem.

  SvarSlett
 2. Takk Linda! Ja, jeg er enig - barn i dag ser alt for mye på TV, spiller data, tv-spill eller andre datating. Vi som foreldre må sette grenser for dette slik at de får gode vaner med seg videre i livet.

  SvarSlett
 3. Kjempefin bilpose :)
  Måtte nok utvidet posen med en halvmeter skulle alle småbilene her i huset fått plass ;)

  SvarSlett
 4. Hehe... Ja, jeg regner med at posen får en annen oppgave etter hvert og så får vi finne en kasse til den voksende samlingen av småbiler...

  SvarSlett
 5. så skjønn den var! ja helt enig de tingene som er kjedelig å hekle/strikke tar laaaaaaaaaaang tid hehe det som hjelper meg da er å tenke på den som skal få denne og som oftest gleder mine barn seg grenseløst til å få det uansett som det er en pose eller vimpel hehe ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Så smart liten pose til bilene:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails