søndag 5. juni 2011

Ikke hjemmestrikket...


...men veldig søt likevel. Høyst levende, til og med.

Vi har fått et nytt kjæledyr. Milo er to år og et langhåret marsvin (rasen heter sheltie, tror jeg). Noen syntes han ble for krevende i en travel ungdomstid, og annonserte han på "gis bort" på Finn.no. Så da flytta han hit til oss.

Her får han mye kos, masse oppmerksomhet og godt stell av de tre store jentene våre. Milo er en skikkelig trivelig kar som lager noen herlige pludre-lyder når han koser seg. 
Lyst til å bli med på min give away? Klikk her!

7 kommentarer:

 1. Så søt han var da! Jeg skjønner godt at dere tok til dere han;) Lykke til med det nye familiemedlemmet;)

  SvarSlett
 2. Næmmen, snusken! Pludre-lyder - så koselig!

  SvarSlett
 3. Gøy med nytt marsvin i familien! Langhåret søting:) Det er nok en sheltie, de har langt hår. Det kan være lurt å skaffe enda et marsvin slik at han får en venn i buret:) Da kan det være lurt å kasterere han først slik at det ikke blir mange barn om det er en jente som anskaffes. Mye kjærlighet og kos fra mennesker kan ikke erstatte en marsvinvenn:) Har lest det flere steder og det er jo egentlig veldig logisk. Hvis du har marsvin-spørsmål så er det bare å spørre:)

  Klemmer fra meg, Patty og Selma (mine svin:))

  SvarSlett
 4. Takk for tips, En rosa fugl. Ja, han skal nok få en marsvin- venn etterhvert! Men vi venter til etter vi har vært på ferie - mye lettere å få noen til å passe et marsvin enn to! :-)

  SvarSlett
 5. Å, så nusselig den er. Passet noen marsvin en gang, og var så heldig å bli jordmor også. Kjempekoselige lyder de lager:)

  SvarSlett
 6. Hvor ér Milo sød!! Du må kunne bruge hans hår som garn :-)

  SvarSlett
 7. Det var ein søt liten fyr, ja!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails