lørdag 1. oktober 2011

Lilla luer

Jeg fikk to nøster lilla duett i "gaver på vandring" i fjor. Og nå har jeg strikket to luer av dem. 
En stor og en liten lue, begge med hullmønster. 


Duett er det beste bomullsgarnet jeg har strikket med. Når jeg tenker etter, så tror jeg forresten det er litt ull i det...Bra garn uansett - blir flere luer i det, tenker jeg! 

Lillegutt poserer her i en lilla lue, men tenker han skal få en litt mer guttete duett-lue heller.Blå eller grønn eller noe sånt.

Oppskrift på spirallue er et gammelt utklipp fra Alt om håndarbeide. Oppskrifta på den andre lua, er å finne på ravelry her. Ser du ikke noe på linken, så er det fordi du ikke er logget inn eller registrert på Ravelry. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; er du ikke registert der, så bør du bli det! Det er en dør til et helt univers av strikke og hekleoppskrifter! 

Eyelet-lua (sistnevnte) er forøvrig en veldig fin passform på! Veldig lett og rask å strikke - så denne blir det nok flere av etterhvert! :-)


3 kommentarer:

  1. flotte luer!! ikke så ofte man ser unger har slike fine lengre.... alle går jo på cubus og H&M å kjøper klær for tiden...

    Du må ha en fin søndag!!! :)

    SvarSlett
  2. Kjempefine luer i flotte fargar!! Eg trur faktisk ikkje eg har prøvd Duett enno. Eg har brukt Lerke som jo og er eit blandingsgarn som duett. Trur nok eg må teste det ut,- eg såg nett dei hadde duett på tilbud på min lokale garnbutikk. ;)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails