søndag 2. mai 2010

Gavelek

Smilehull har hatt en gavelek i bloggen sin, og der ble jeg plutselig med! Hun har så trivelig blogg, så jeg stikker titt og ofte innom der (dessuten er hun fra Bodø - barndomsbyen min!) og en dag skulle de tre første som kommenterte ett innlegg få gave - med forpliktelse om å gi gaver videre fra egen blogg.
Så da dukket denne pakken opp etter påske! En søt hekla skål og 5 blomstete knapper. Skåla har allerede fått i oppgave å passe på de ubrukte batteriene, som tidligere hadde en tendens til å gjemme seg når man trengte dem. Nå skal det bli slutt på sånt tøys! Tusen takk, Marie!

Så nå er det min tur til å sende gaver videre.  Jeg velger å sende pakke tilbake til Smilehull. Dermed blir det slik at de to første som kommenterer på dette innlegget vil få tilsendt en liten pakke fra meg! Disse forplikter seg til å sende gaveleken videre fra bloggen sin. Det blir på en måte en liten give away, bare med forpliktelser til mottaker!
.
Dere som mottar pakkene, velger selv om dere vil følge gamle reglene (sende videre til tre andre) eller nye reglene (sende gave tilbake til meg, og deretter sende videre til en eller to nye).

5 kommentarer:

 1. Vel, nå skulle eg ønske eg hadde ein blogg!!! :D

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne være med :D

  SvarSlett
 3. Se der ja! Kjempehyggelig, Myr! Da kommer det gave i posten til deg! Noen flere?

  SvarSlett
 4. Mangler du fortsatt en å gi gave til og til å være med på denne leken? Blir gjerne med jeg:)

  SvarSlett
 5. Ja, kjempefint Lena! Send meg adressen din, så kommer gave i posten!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails