mandag 24. mai 2010

Ikke hjemmestrikket...

Denne lille tassen er ikke hjemmestrikket. Det ville i så falll ha vært en stor sensasjon...

Derimot er han (eller er det en hun?) vårt nye familiemedlem. Hun (han) heter Mille, og flyttet inn i kveld med bur og utstyr og matpakke. Vi snek henne inn mens ungene sover, så nå blir det spennende å se hvordan de reagerer i morgen tidlig. Hamster står høyest på ønskelista for alle sammen akkurat nå, så jeg tipper det blir full jubel i heimen! Sikkert ikke så lett å skulle dra på skolen etter oppdagelsen...

Ellers kan jeg fortelle at jeg har strikket litt i pinsa: To hatter og et par kjærestevotter ligger klare til toving. Kan vise fram en av hattene i morgen! :-)

Oppdatering: Det var kjempemoro å se de jentene så overraska og glade da de skjønte at vi hadde fått en hamster i huset i løpet av natta. De kunne nesten ikke tro sine egne øyne. Og på bussen hjem i fra skolen, hadde de vært redd for at alt bare var en drøm og at de kom hjem til tom stue! Men det var ingen drøm - de stormet til hamsterburet, og Mille kom og hilsa på dem med en gang!

2 kommentarer:

  1. så gøy. hvordan reagerte de???

    SvarSlett
  2. Det var kjempemoro å se de jentene så overraska og glade da de skjønte at vi hadde fått en hamster i huset i løpet av natta. De kunne nesten ikke tro sine egne øyne. Og på bussen hjem i fra skolen, hadde de vært redd for at alt bare var en drøm og at de kom hjem til tom stue! Men det var ingen drøm - de stormet til hamsterburet, og Mille kom og hilsa på dem med en gang!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails