tirsdag 29. juni 2010

Bollepose

Av og til trenger man en bolle-pose. En pose av tøy til å frakte nybakte boller, rundstykker eller kanelboller med seg ut på tur eller på besøk til noen. Man kan ikke bruke plastposer, for de er for tette. Tenk at løsningen bare var to sømmer unna!

I min nød like før vi skulle ut og lunsje i parken, så datt plutselig en ide ned i hodet mitt. Symaskinen ble hentet fram og en helt ny kjøkkenhåndduk måtte ofres. Den ble brettet i to, og fikk to raske sømmer fra vrangen. Plutselig hadde jeg en selvkomponert bollepose! Den blir her holdt sammen med en stor poseklips, men hvis jeg hadde hatt litt mere tid, så kunne jeg sikkert gjort mye ut av det og lagd en fin snor til den.

Posen ble laget på onsdag og har allerede rukket å bli brukt flere ganger!

3 kommentarer:

 1. Det var jo kjempe smart!Og de bollene så bare nydelige ut,jeg ble sulten nå he he!!Jeg sydde en slik en til å ha speke skinken i,kjempe kjekke!!Så nå skal jeg jammen frakte bakverk i min også!!Takk for godt tips!!Linda:)

  SvarSlett
 2. Så smart og flott dette var! Tror jeg må kopiere den en dag :) Har kjøpt en del kjøkkenhåndklær, kun for å sy om. Er jo ofte billigere enn å kjøpe metervarer, spesielt om man bare skal ha litt :)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Kjempesmart! Kjøkkenhåndklær finnes jo i så mange flotte eksemplarer. Ellers bruker jeg ofte en brødpose i papir hvis jeg har.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails