søndag 1. mai 2011

Vår artige hund

Se, så fin jeg er nå! Ta bilde da! Får jeg godbit nå?

Når menneskene mine kaster godbiten opp i lufta, hopper jeg lekende lett opp og fanger dem i lufta. De ler og sier jeg ser rar ut, men det bryr jeg meg ikke'no om, for jeg elsker godbiter.

Noen ganger liker menneskene mine at jeg står på beina deres og går med dem et lite stykke. Det er egentlig ganske morsomt for meg også. Det vanker alltid noen godbiter på meg da!

Det gjelder å holde tunga rett i munnen for ikke å ramle ned!

Jeg har lært menneskene mine opp til å gi meg godbiter når jeg halter på den ene foten. Det er så enkelt, når de holder knyttneven med godbiten fram, er det bare å holde den ene foten opp i lufta og gå litt bortover, så åpner de handa og jeg kan kaste meg over godbiten!

Når jeg vet at en av menneskene mine har godbiter, prøver jeg alt for å få dem til å gi meg den. Her løfter jeg på begge bakføttene samtidig, det gir alltid full uttelling!

Cindy er klikkertrent og ikke under noe omstendighet tvunget til å gjøre kunstene sine. Hun tror at har funnet ut alt selv, men egentlig er det jo vi som setter kriteriene for når hun får godbiter! :-) Hvis du vil lese mer om klikkertrening, kan du se på Canis.no.

7 kommentarer:

 1. Så flink Cindy er!! Jeg har også sverget til klikkertrening ved vår hund, og det er så morro å se hvor glad han blir hver gang jeg kommer med klikkerten!:)

  SvarSlett
 2. Kjempe nydelig og flink hund! Det er moro å se hva de kan få til:)

  SvarSlett
 3. Morsomt :D Og imponerende halting dere har "lært" henne til! Jeg har lært mi "hands up" og "pang", hun ligger stiv, men har noen merkelig krampetrekninger i halen vi ikke klarer å trene bort :P

  SvarSlett
 4. for en herlig vofs!! beagle er en kjempe flott hund! flink deres er da! vår beagle kan ikke mange kunstene hehe men så lenge hun kommer når vi roper... hehe

  Ha en strålende dag!!

  SvarSlett
 5. Herlig!

  Triks er morsomt!:D
  Hundene elsker og jobbe så de koser seg også MAX!

  Ha en fin uke,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 6. Herlege bilete!! :) Artig med slike triks. ;) Nydeleg hund du har.

  SvarSlett
 7. Næmen, så fin sirkushund dere har:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails