lørdag 10. april 2010

Beer Bags - og give away-vinnere!

Husker du ølskjulerne, eller beer bags som jeg også kaller dem? Jeg offentliggjorde dem for en stund siden på bloggen. Vel, nå er de ferdig dekorert og klar til å gjøre lykke på sommerens festivaler!
Som du ser, hoppet noen fimogutter på disse her også. De klamret seg fast og ville veldig gjerne være der! For de hadde hørt at festivaler var så artige, sa de. Så da så. Frem med nål og tråd, og så er de klare for sin lange reise.
Jeg lurer på om jeg kunne strikket sånne for salg? Er det marked for det, tro? Jeg skal i alle fall stå på èn festival, Wings and Wheels i Lunde i juni. Så kanskje jeg skulle strikke opp noen slike og teste markedet? Mon tro? :-)
-----------------
Så over til neste sak på dagens program:
Give away!

Tusen takk for ti koselige svar i min lille give away! Vinnerne er nå trukket! De heldige som får tilsendt mobilvesker, er hegekatrin og Hanne fra Hannes-strikkerier. Gratulerer! Siden dere begge to likte begge like godt, så får dere vente i spenning og se hvem som får hvilken... :-)


3 kommentarer:

 1. Åhhhh så gøy :D nå ble jeg kjempe glad :D det passer perfekt for jeg orker aldri å lage en skikkelig mobilveske til min egen mobil :D Sender deg mail med adressen min :D

  SvarSlett
 2. hihi, stilige de der da:-D

  SvarSlett
 3. Hei, disse supre ølveskene skulle jeg gjerne prøvd å lage! Skal lage en bursdagsgave til min bror som arbeider flittig på festival i nordnorge hver sommer. Kan du sende meg ei oppskrift? :) Skulle gjerne også hatt oppskriften til den strikka hunden din, for jeg har ei datter som vil lære å strikke, og det ser ut som et passe enkelt prosjekt å starte med.

  mvh Ingrid (ufostrikk.blogspot.com) ufostrikk@gmail.com

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails