fredag 2. april 2010

Hello Kitty-venner - og loppemarkedfunn

Hello Kitty-vennene er sydd sammen. Som vanlig ikke jeg som har heklet, men de er egenhåndig sydd sammen! :-) Da er Hello Kitty-familien vår komplett. Samlebilde kommer.

Før påske var jeg på loppemarked. Deilig at sesongen er i gang igjen! :-) Jeg gjorde noen gode funn, blant annet dette ponnyspillet som sikkert er tyve-tredve år gammelt, men nesten ikke brukt, så det er veldig godt bevart. Spillet var dessuten kjempemoro, litt annerledes enn det vi er vant til.

På bildet ser du også retro-svarteper-kortene vi fant!

I gardinavdelinga fant jeg noe rart. "Fairy Embroidery Machine ", sto det på eska og selv om jeg ikke aner hva det er og hvordan den brukes, så fattet den min interesse... Heller ikke denne så ut til å være særlig brukt, til og med eska var like hel og fin. Jeg tok den med på Husflidlaget for å høre med damene hva det kunne være, men ingen visste sikkert.
Men det vet kanskje DU?

1 kommentar:

  1. Hei igjen!!!Dette var en rar maskin!!!Det første jeg tenkte på var om den kan brukes til å lage kniplinger/blonder.Jeg også elsker å gå på loppemarked.Skal opp til Seljord nå til helgen,der er det vår marknad,stor brukt messe,så får du tid bør du ta deg en tur opp på dyrsku plassen,messen er hele helgen....kanskje vi ses!!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails