lørdag 3. april 2010

Mobilvesker - GIVE AWAY

Jeg har lenge hatt planer om å lage mobilveske i artic. Jeg hadde nemlig laget en før jul, slengte den med på en julemesse og solgte den med en gang. Uten at jeg hadde skrevet ned oppskriften eller noe... Så da måtte jeg prøve og feile litt på nytt... Første forsøk ble laget rett over jul, den ble for stor. Nå har jeg tilpasset oppskriften og har fått to passelige mobilvesker.

Mobliveskene er strikket med artic på pinne 7 og tovet på 60 grader i maskin. De har ganske lang snor slik at barn kan ha dem rundt halsen slik at de holder orden på hvor de har mobilen sin. Snoren gjør det også enkelt å henge opp mobilen på en krok når man kommer hjem, så vet man hvor den er i huset også! :-)

Tenkte at jeg kunne gi vekk disse mobilveskene til dere lesere. :-) Vil du være med i trekningen?
Alt du trenger å gjøre er å legge inn en kommentar på dette innlegget. Skriv hvilken mobilveske du ønsker! Trekning blir om en uke, lørdag 10. april klokken etter kl 18.00.

12 kommentarer:

 1. For noen flotte mobilvesker du lager. Det er klart jeg må friste lykken i lotteriet ditt. Jeg syns begge er kjempefine, men den mørkegrå er favoritten.
  Ønsker deg fortsatt god påske!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Som den vimsen jeg er så er jeg stadig på letting etter hvor jeg la fra meg mobiltelefonen sist. Kanskje dette er løsningen på problemet. Synes de var kjempefine begge to. Ønsker deg en fortsatt god påske!

  SvarSlett
 3. Disse mobilveskene var kjempe fine så det er klart jeg henger meg på en slik flott give away. Jeg synes begge var like fine jeg :)

  SvarSlett
 4. Så praktiske mobiltasker :o) Prøver gjerne lykken her eg.

  SvarSlett
 5. De var kjempeflotte!!! Min favoritt er den gråe, men den røde var jo knalltøff den også!!! Oooo, *gni seg i hendene* kanskje jeg er heldig denne gangen??

  SvarSlett
 6. Kjempeflotte mobilvesker. Så flink du er med toving. Hvis jeg skulle være heldig å vinne ei av de to spiller det ingen rolle hvilken farge, de var fine begge to. Ha en fortsatt fin påske.

  SvarSlett
 7. hegekatrin (hobbyboden)3. april 2010 kl. 20:57

  De var kjempefine!!! Jeg likte også begge like godt!! God påske!

  SvarSlett
 8. Så fine mobilvesker! Praktisk med den lange snoren, og jeg har rød mobil ;o)

  SvarSlett
 9. Fine vesker. Jeg liker begge. God Påske.

  Hilsen Fama

  anihaarb@online.no

  SvarSlett
 10. Kjempeflotte vesker :o) Jeg synes den røde var tøff jeg da :o) Ha en fott helg!

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 12. Tusen takk for ti koselige svar i min lille give away! Vinnerne er nå trukket! De heldige som får tilsendt mobilvesker, er hegekatrin og Hanne fra Hannes-strikkerier. Gratulerer! Siden dere begge to likte begge like godt, så får dere vente i spenning og se hvem som får hvilken... :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails