fredag 7. mai 2010

Milo Vest

Jeg er mektig stolt av å ha strikket Milo-vesten! Den var genialt enkel å strikke (skjønt oppskriften var skrevet så detaljert at ting ble litt vanskelig likevel...). Strikket i ett stykke fra toppen og ned, kun ca 60 gram garn og - best av alt - kun fire tråder å feste (hvorav to var ved nøsteskifte). Vesten er strikket i Senjagarn.

(Jepp. Sånn er det. Mens andre fråtser i dyre garnnøster fra alle verdenshjørner, så holder jeg meg til de trauste garnsortene jeg får på den lokale Nillebutikken! Liker godt Senjagarnet, det glir godt på pinnene, og blir mykt og godt etter blokking. Dessuten har jeg strikket såpass mye med det at jeg vet strikkefastheten på ulike pinner og både enkelt og dobbelt garn. Jeg liker nemlig ikke å strikke prøvelapper. Så derfor forestrekker jeg de gode, gamle garnsortene. Eller de trenger egentlig ikke være så gamle. Det som teller er at jeg har strikket noe i det før. Sånn at jeg vet strikkefastheten altså. Min strikkefasthet stemmer nemlig aldri med det som står på bandrolen. Merkelig nok.)



Hvis du også vil strikke vesten Milo, kan du få tak i oppskriften på Ravelry. Logg deg inn (eller registrer deg hvis du ikke allerede er registrert), og søk deretter på "Milo Vest".

10 kommentarer:

  1. flott vest :) milo sitter som ett skudd på også :)
    ha en flott helg :)

    SvarSlett
  2. Den vesten er bare så fin! Har tenkt å prøve meg på den snart.

    SvarSlett
  3. Denne var søt - hadde jeg bare kjent noen som hadde trengt en slik!

    SvarSlett
  4. Den vesten er så sinnsyk fin, kanskje jeg må prøve meg på en slik :D

    SvarSlett
  5. Den vesten er kjempefin! Lurar nok på om eg skal strikke ein slik òg..

    SvarSlett
  6. For en nydelig vest,du har strikket.

    SvarSlett
  7. Nydelig vest! men, jeg fant den ikke på ravelriet.. hmmm.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails