tirsdag 26. januar 2010


Jeg har visst fått en award, jeg. Fra Rapunsel. Takk skal du ha, Rapunsel! Det følger noen regler til denne awarden og de er som følger;
 • Kopier awarden til bloggen din.
 • Link til den du fikk den av.
 • Fortell 7 fakta om deg selv
 • Velg 7 andre å gi den til. Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden

  Jeg er ikke så flink til å fortelle så mye personlig her på bloggen, så det kan nok være på sin plass å ramse opp litt. Så da er det vel bare å komme i gang, da:
 1. Jeg trener yoga. Jeg har i mange år vært fasinert av yoga og meditasjon, har lånt litt bøker innimellom, men har ikke hatt mulighet til å lære det av noen før siste halvannet år. Yoga er liksom ikke bare-bare, det er ganske komplisert. Ikke bare å sitte med beina i kryss og hendene sammen, som mange tror...
 2. Jeg har vært konkurransesvømmer i min ungdom og selv om jeg ikke svømmer så mye nå, så regner jeg meg for å være en ekte klorfrosk. Trives veldig godt i klorvann. :-)
 3. Jeg er utdannet hundetrener. Her er hundebloggen min: http://cindyifarta.blogspot.com/
 4. Jeg kjører en gammel carawelle fra 1995 og har stor kjøreglede med den! Man trenger ikke en blankpusset BMW for å oppleve kjøreglede! Om man kan bli glad i en bil, så er jeg glad i denne!
 5. Min forkjærlighet for hatter oppsto i tenårene...
 6. Jeg elsker å bake kaker og søt gjærbakst...
 7. MEN er håpløs med middagslaging...Takk til Findus, Toro og Knorr for at dere redder meg gang på gang slik at familien får seg middag.
7 andre å gi awarden til: Mimouna, Xhantippe, Heidi S, Sol, Silja, Ullhuldra, Hedvig. Disse får awarden av meg fordi det alltid er hyggelig å¨titte innom bloggene deres!


2 kommentarer:

 1. Så morsomt å bli litt bedre kjent med deg. Ønsker deg god helg!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Gratulere med award!!Det fortjente du,kjempe fin blogg!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails