fredag 12. februar 2010

Epla-butikk

Jeg har fått meg Epla-butikk!
Jovisst har jeg en liten nettbutikk fra før - men dette er jo proft! Dessuten var det veldig lett å opprette - det tok meg ikke mange minuttene før jeg hadde egen butikk. Særlig når man har Paypal-konto fra før. For den var det litt bal med å opprette, synes jeg å huske...

Det er superlett å legge inn og redigere på varene. Jeg hadde jo bilder og tekst klare fra nettbutikken Strikkekurven.com, så da var det bare å forandre litt.

Men jeg synes kanskje de sammensatte montasjebildene ble litt rotete på Epla-butikken... Blir ikke helt enig med meg selv, men kommer nok til å legge ut noen enkle bilder som hovedbilder. Tror jeg. Hva synes du?

4 kommentarer:

 1. Så spennende!!! Jeg har vært inne å sett på det selv. Har du laget deg en liten varebeholdning som du legger ut for salg, eller produserer du på bestilling?
  Jeg likte godt begge typer bilde, men synes kanskje som du at når hovedbildet var enkelt var det litt mer oversiktlig?
  Et annet spørsmål, hvordan bestemmer du pris på det du lager? Jeg har fått forespørsel om å strikke noen monsterbukser, men vet ikke hvor mye jeg kan ta for de.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny butikk! Håper du får godt salg.

  SvarSlett
 3. Takk, Kelsina og Signe for at dere gir meg tilbakemelding. Det setter jeg pris på!

  Til Signe: Jeg har en liten varebeholdning, men jeg produserer også på bestilling. Jeg strikket opp litt og begynte å dra på julemesser i det små for ca fire år siden.

  Det er veldig vanskelig å prissette det du lager selv, for man gjør det jo fordi det er så gøy - og vil helst være snill og grei og selge ting billig...Det lønner seg ikke økonomisk, men det kan kanskje lønne seg å kjøre litt tilbud i startfasen for å komme inn på markedet og bli kjent i distriktet.

  Har du en mailadresse, så kan jeg forklare nærmere?

  SvarSlett
 4. En nærmere forklaring høres veldig bra ut! Jeg har tenkt på det en stund men ikke snakket med noen som har gjort det før, så alle innspill og tips mottas med takk.
  Mailen min er:
  signeirene@gmail.com

  Lykke til med eget salg! Flotte produkter!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails