tirsdag 16. februar 2010

Sjarmtrollparty

Sjarmtrollparty selger pedagogiske treleker og spill til barna, myke kosedyr til de minste og herlige spa-produkter til mer eller mindre slitne mammaer og pappaer. Alle produktene er av naturlige råvarerog fra rettferdig handel. De er laget i Thailand.

Jeg er blitt Sjarmtrollparty konsulent! Og har hatt det litt travelt med å sette meg inn i det den siste uken.  Nå har jeg hatt første party her hjemme, og det ble stor suksess!

Ikke  vet jeg hvorfor jeg har tatt på meg dette. Akkurat som jeg ikke har nok å henge fingrene i fra før! Men jeg falt helt for produktene, de er helt "meg" -  pedagogiske og gjennomtenkte leker, spill og kosedyr, miljøvennlige og naturlige spa-produkter. Av og til opplever man at "dette må jeg bare gjøre", og så får man liksom ikke fred med seg selv før man har kastet seg ut i det. Sånn var det med meg og Sjarmtrollparty-konseptet!

Sjarmtrollparty selger hovedsakelig gjennom homeparties, men man kan også bestille varer hos sin konsulent utenom party.
 
Hvis du vil lese mer om Sjarmtrollparty, kan du besøke Ti Sjarmtroll, sjarmtrollbloggen min som jeg har brukt mye tid på, eller Sjarmtrollparty.no.
 

2 kommentarer:

 1. He,he...du tenkte akkurat som meg da jeg startet i mammapermisjon med mitt femte barn.

  Jeg har nå innsett at det ble for mye, å selger unna lageret mitt nå.

  Utrolig fine og pedagogisk riktige leker.
  Lykketil med salget.
  Ps. din side om produktene er mye finere enn sjarmtrollparty sin side. Likte siden deres mye bedre før jeg. Stå på.

  SvarSlett
 2. Så morsomt å finne flere forhandlere i Sjarmtroll, føler meg litt alene som det, siden jeg ikke kjenner andre som er det :)
  Hvordan går det for deg da? Får du party og bestillinger?

  Mvh
  Linda :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails