torsdag 8. juli 2010

Milo

Milo Vesten så sånn ut for et par uker siden - da jeg meldte den på Aksjon Fri Strikkepinnene (sammen med åtte andre UFOer).

 Nå ser den slik ut:
Milovesten er her strikket i alaska på p5. La opp til 3-måneders størrelse og strikket den 50 cm lang. Og så hadde tvilling 2 på 9 år fått seg en lang, fin vest til høsten.
Tvilling 1 vil selvfølgelig også ha en akkurat lik, så nå er garnet innkjøpt og de nettopp frigjorte strikkepinnene ligger klare til dyst igjen.

Jeg er så fornøyd med denne vesten - den er så fiiin! Og så skader det ikke at den er moro og enkel å strikke. Jeg tenker jeg skal strikke enda en til - i dobbel alpakka som jeg har liggende noen nøster av etter et salg i fjor. Og da håper jeg jeg kommer ut med en vest i størrelse 2-3 år, og som dermed kan passe ei lita pie jeg kjenner. Jeg har strikket en lue i dobbel alpakka før, så jeg vet strikkefastheten min på det og slipper å tenke på prøvelapp.

Oppskriften er kjøpt på Ravelry - og om du ikke kommer inn der fordi du ikke er medlem, så ikke nøl med å registrere deg! Du har alt å vinne! Det er et eldorado av oppskrifter der inne! Mange gratis, andre kan kjøpes for en pitteliten sum. Og inspirasjonen - se, den er i hvert fall helt gratis!

9 kommentarer:

 1. Den vesten var virkelig fin!!!! Åsså sååå nydelig farge!!!! Heldige tvillinger ja:)

  SvarSlett
 2. Den ble kjempekul i stor utgave!

  SvarSlett
 3. Du har jammen hatt en imponerende fullføringssevne den siste tida! Og denne vesten ble jo bare kjempefin!

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe fin.Nydelig mønster og farge.Ha en riktig fin Sommerhelg.Bodil.

  SvarSlett
 5. Så hyggelig lykke til med ufoene og trekkning :)

  SvarSlett
 6. Jeg er enig med deg.
  Den vesten ble kjempefin!
  Hilsen fra nord!

  SvarSlett
 7. Takk for alle fine kommentarer! Det setter jeg pris på! Ha en fin helg alle sammen!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails