mandag 13. september 2010

Lek i ny vest

Milo-vesten har jeg snakket varmt opp før. Opptil flere ganger før. Her er den igjen, denne gang er det tvilling 1 som måtte få. Tvilling 2 ville selvfølgelig være med på fotoseansen, og er viet et par bilder i nederste montasje. Men hennes vest er vist frem før, altså. Hun har hestesko-fletter på.

Tvilling 1 fikk velge flettemønster og ville ha ugler. Husbonden klarer ikke å se at det er ugler de flettene skal forestille, men det ser vi jentene helt klart! Kan hende jeg senere syr på noen perler for å markere øynene litt bedre, så ALLE kan se at det er ugler det her er snakk om.


Vestene er strikket i Alaska fra Garnstudio, og jeg er kjempefornøyd med det garnet. Pinne 5. Nå gjenstår det å se hvordan det oppfører seg i bruk, da.


Milooppskriften er kjøpt på Ravelry for en slikk og ingenting. Jeg strikket størrelse 3 måneder til jentene mine på 9 år, og som dere ser, passet de perfekt! Men OBS OBS - det er bare fordi jeg brukte tykt garn og tykke pinner, altså! :-)

7 kommentarer:

 1. Nydelige vester du har strikket!! Bra innsats å strikke to:-) Så flink du er!!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder :-) Flott vest og nydelig farge :-D

  Ha ei fin uke og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Kjempefin vest! Jeg digger den miloen altså:)

  SvarSlett
 4. Disse er bare SÅ fine! Og takk for tips om størrelsen i forhold til tykkere garn og pinner :)

  SvarSlett
 5. Hei.Kjempe fine vester.Nydelig mønster og farge.Det var noen spreke tvillinger.Kjempe flinke.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 6. Kjempefine vester til to i farta:D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails