onsdag 25. januar 2012

Gule votter til Lillegutt


Gult er kult, synes Lillegutt. Han sier det jo ikke akkurat slik, men han er veldig glad i alt det gule. Det er vel kanskje fordi det er den eneste fargen han kjenner igjen helt sikkert.

Han proklamerte her en dag at han skulle ha gule votter på. Men vi hadde jo ingen gule votter... Heldigvis er han lett å overtale, så de grå, tova vottene med bobler kom på. Men da han også neste dag skulle ha gule votter ... Og neste dag deretter... Ja, da fant mamman ut at hun måtte strikke gule votter til gutten sin!

Og gule votter ble det! Med turkis krøll på. Nå er han fornøyd, gutten. Og har stolt fortalt det i barnehagen at mamma har laga gule votter til han!


Og når gutten er fornøyd, så er mammaen fornøyd! :-)

7 kommentarer:

 1. Knallstilige votter!! Og jeg skjønner gutten, det er jo ikke så lett å finne vottene sine blandt alle de andre i barnehagen, og gul vises jo veeeeldig godt. Jeg må tenke litt sånn med mine to aktive gutter jeg også. TIng skal gå så fort, og da må de se det de skal ha på seg med en gang, hvis ikke er de jo sikkert borte....!!:o))
  Digger stirkkinga di!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Kjempefine votter til en kjempefin gutt. Og som Oleiv Lene sier: det er superpraktisk med litt "utradisjonelle" farger i barnehagen. Da er det lettere for ungene å finne tingene sine, og det er vanskeligere for andre foreldre å ta med seg dine ting hjem.

  SvarSlett
 3. Ja, det har dere rett i! Lett å finne igjen er de! :-)

  SvarSlett
 4. Flotte votter, mamma og sønn!
  Endelig kom jeg inn på kommentarsiden din, har forsøkt på begge innleggene nedenfor, men slapp ikke inn.
  Jeg har kikket på linoleumstrykket med gjenkjennelse, ble også satt til det, nemlig, på lærerskolen...
  Fingermalinga ble jo flott, og soloppgangene uforlignelige!
  Klem!

  SvarSlett
 5. Så flott og stilig han var med solskinnsvotter på!
  Det er jo soleklart at mamma må strikke gule votter når det er det som står øverst på ønskelista;)

  SvarSlett
 6. Så koseleg pynt, og kjempefine vottar. Og ei snill mamma som strikkar det goguten vil ha :)

  SvarSlett
 7. Å så stilige votter! Heldig lillegutt! Nå er han vel god og varm på hendene! Må vel få ut fingren og strikke ferdig monsterbuksen til min mini før sommeren kommer he he! Men med så masse snø og kulde er det vel ingen fare enda!

  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails