tirsdag 17. august 2010

Maling ute

Selv om det er sol og fint vær, er det ikke lett å finne på ting å gjøre de siste dagene før skolestart. Men tvillingene ville male ute - og slike kreative forslag må man fyre oppunder! En gammel voksduk er greit å ha som beskyttelse på plattingen, og så fant jeg fram hobbymaling og to kjedelige, grå bladsamlere som kunne trenge litt oppfrisking.

Snart satt de i dyp konsentrasjon:

Permene skal holde orden på hundebladene på rommet deres. De er derfor dekorert rikelig med hunder og det som hører hunder til:
Og da male-økta var over og vi ryddet vekk, kunne vi sjokkert konstatere at enda flere busker og blad i hagen var angrepet av dette mystiske utslettet som vi første gang oppdaget for et par dager siden:
                          

:-)

2 kommentarer:

  1. Hei.Så koselig.Kjempe flink er dem.Savner barnehagen når jeg ser bildene.Tok med maling å tengnesaker ut når det var vær til det når jeg jobba dær.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil.

    SvarSlett
  2. så gøyalt!! nå som julen står for tur kan jeg komme med et tips til julegaver fra ungene... du kan kjøpe billige små og store lerreter på butikker som nille, sparkjøp og clas olsen og la ungene male på de det er flotte julegaver til besteforeldre, tanter og onkler:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails