fredag 13. august 2010

Mystisk sykdomsangrep på buskene i hagen

For et par dager siden oppdaget vi en mystisk og skummel sykdom -eller er det instektsangrep?- på buskene i hagen. Bladene er sterkt angrepet. Vi har ikke sett noe slikt før, og heller ikke hørt om noe lignende. Spesielt opprørende var bladet med hodeskalle på, se bilde øverst til høyre. Vi er rystet, og tar gjerne imot tips hvis noen har opplevd noe av det samme.
Det ser ut til at det verste angrepet har kommet mens ungene -intetanende- satt på plattingen og malte bilder med vannmalingen sin. De har ikke sett eller hørt noe mistenkelig. Selv var jeg inne og laget middag i samme tidsrom, og jeg tenker med gru på hvilke uhyrer som har lusket rundt i buskene våre uten at vi har merket noe...Grøss!

Vel. Dette er i alle fall bildene jentene malte for å pynte opp i dukkestua si:


5 kommentarer:

 1. Så morsomt! Nei, her har det nok vært noen små romvesener på ferde. Noen snille noen, som ville sette litt farge på hverdagen din:)

  SvarSlett
 2. Hei.Må si att det har vært noen kjempe flink barn som har vært ut med maling.Kjempe fint.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Ha ha, de var jo fantastisk flotte. Er nok ikke mange som kan skryte av sånne spesielle blader:) Ikke noe å si på kreativiteten.
  Flotte bilder har de og malt:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails