tirsdag 26. oktober 2010

Hva kan man lage av kastanjer?

Kastanjer - disse skinnende brune nøttene som hopper ned fra store, vakre trær. De har ikke fallskjerm, men har selvfølgelig utstyrt seg med hjelm før det store hoppet. Hjelmen kvitter de seg med med en gang de er landet, kaster den frimodig av seg og er klare for et liv på egen hånd.


De lever i håpet om en gang å bli et stort og vakkert kastanjetre, og har jo ingen anelse om at de fleste av dem kommer til å gå til grunne. De er jo alt for fine til å bare la ligge på bakken og råtne... Vi plukket en hel pose full! Hva kan man lage av dem, tro?

Jo, det er jo halloween snart:

Kastanjene er såpass myke før de tørker, at man kan bruke en syl til å lage hull i dem. Da er det lett å stikke piperenserbeina på plass!

Korrekturlakk kan brukes til å lage giftige mønster på ryggen.

To perler blir øyne.

Med vinger av papp, ører av piperensere og øyne av de flotteste perler - flaggermusa svever lykkelig i vinduet.8 kommentarer:

 1. Så tøffe krypdyr du har laget av kastanjenøttene. Lur idé:)

  SvarSlett
 2. HERLIG! Det er ikke mer å si om den saken :-)

  SvarSlett
 3. Så stilige!!! Vi har mange nøtter liggende, kanskje dette hadde vært noe.

  SvarSlett
 4. Så morsomme og for en ide!! Mangler ikke på fantasi her;o)

  Lykke til med de små "krypa"!!

  SvarSlett
 5. Hei.Koselige krypdyr.Kjempe fin måte å få bruke nøtter på.Har en del trær hær å som min bedre halvdel bruker å plukke nøtter å legger dem på gulvet til tørk men spiser dem også rå.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails