fredag 22. oktober 2010

Mye moro med pappesker

Foreldremanualen i går, viste de frem et flott og fargerikt pappeskehus. Med blomsterkasser og postkasse og teppe foran døren. Da fikk jeg lyst til å vise frem vårt ringe pappeskehjem.


Pappeskebrunt og kjedelig utseende, men det ser ikke ut til at Lillegutt tar seg nær av det. Det har stått her noen dager nå og som dere ser har han masse moro! 

Jeg tror likevel at det hadde vært kjempeartig (for meg og jentene) å pynte på det av hjertens lyst!  Vel, kanskje ikke dette, for det er blitt klatret på og revet i og har vel sett sine beste dager, men bare vent til vi får ei ny stor pappeske i hus!

Den store pappesken inneholdt noen mindre esker, og de ble hus til noen utvalgte legofigurer. De smiler og er glade, og ser ut som de trives godt i pappeskehus, de også!


Mulig de også vil ha et litt mer fancy hus neste gang, da.

Hvis du har lyst til å glede barna dine (eller legofigurene) med et enkelt pappeskehus, så er mitt beste tips å bruke en billig tapetkniv til formålet. Brødkniv er ikke å anbefale, ei heller saks! Du har best kontroll med en tapetkniv, og den skjærer jevnt. Det gjør heller ingenting om den etterhvert blir sløv, for da kan du bare brekke av den sløve delen og bruke resten av bladet.

Likevel - vær forsiktig! Det kan være litt tricky å ha full kontroll på utskjæringa de første gangene. Og hold barna på trygg avstand når du skjærer!

Flere tips finner dere på bloggen A girl and a glue gun.

4 kommentarer:

 1. Det er min erfaring også, frå då ungane var små, at ei pappkasse er kjempekjekt å leike med.

  SvarSlett
 2. Det enkle er ofte det beste. Dette vekker minner fra ungene var små og stortrivdes i sine pappeskehus:))

  SvarSlett
 3. Herlige bilder!!!Å Lasse gutten har blitt såååå stor!!god natta klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Så artig. Det er ikke alltid de dyre, flotte lekene som gir mest moro.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails