tirsdag 19. oktober 2010

Tøfler til små tottilotter

Driver og eksperimenterer litt med tøfler som kan varme Lillegutts små tottilotter, men blir ikke helt fornøyd. Her har jeg strikket to par etter en oppskrift i "Strikkeboka". Fulgt oppskrifta til punkt og prikke, veldig uvant til meg å være, og brukte til og med anbefalt garn, finull.


Greie nok. De mørkeblå ble passe størrelse også. Men de detter fort av når han leker. De lyseblå er i nnyfødt-størrelse bare for å prøve. De ble imidlertid veldig, veldig små, og jeg undres på om Lillegutt virkelig hadde så små føtter for bare 16 måneders siden?

Jeg har tatt på puff-liner under de største tøflene for at Lillegutt ikke skal skli. Har ikke varmet puff-lineren opp, så den har ikke "puffet" opp, men jeg vil ha den slik som dette. Husker en gang jeg skulle ha den til å puffe opp og satt med føneren på den i en time. Det var ikke vel anvendt tid, for å si det sånn...

4 kommentarer:

 1. Fine guttetøfler:) Det er så mange oppskrifter og velge i, og det er vel akkurat som du beskriver - vanskelig å få finne den som sitter godt på under lek. Ha en fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 2. Fine tøfler da, men skjønner at det ikke er lett å finne de 'riktige' i mylderet av oppskrifter :-)

  Ha en flott dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Så fine tøfler til tottilotter:)
  Genialt med pufferliner:) Må jeg få tak i.
  Jeg la inn en kommentar på dette innlegget også:
  http://strikketistrikk.blogspot.com/2010/05/gavelek.html

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe fine guttetøffler.Nydelig blå farge.Ønsker deg en riktig fin og kreativ uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails