lørdag 13. november 2010

Dilla på lilla

Jeg merker at det har en tendens til å hope seg opp i samme farger på strikketøyet. Nå er det lilla som gjelder! Kanskje det er den kommende adventstiden som banker på døren og påvirker fargevalget?

Her er et knippe lilla votter:Nærbilder kommer her:På pinnene har jeg nå lilla hatt, lilla vinveske, lilla monsterbukse...Men det får du se en annen gang!

Ha en fin, lilla helg!6 kommentarer:

 1. Lilla er flott, og vottene dine er alltid like fine:)

  SvarSlett
 2. Heisann:)

  Jeg gleder meg hver gang jeg ser noe nytt inne hos deg via bloggrolleren min - og jeg blir aldri skuffet:))

  Jeg lurte på om jeg kunne spørre deg om en liten tjeneste? - Jeg har satt i gang med mine første tovede tøfler (har aldri tovet før) - men i mønsteret så står det at jeg skal ha 1 spiseskje ren grønnsåpe i vaskemaskinen pr. tøffel.
  Vel, det jeg lurte på var: hvordan gjør jeg det? - Har jeg såpen i "såpeskåla" på vaskemaskinen - eller i vaskeball - eller rett på arbeidet? Synes også det virket litt rart med så lite grønnsåpe - skal det være bare grønnsåpe, eller annen såpe også?
  Hvis du vil være så snill å sende meg en kommentar om dette (og e-postadr. din hvis du svarer) så blir det en liten gave i posten til deg:)
  På forhånd takk!
  Klem fra Mimmi:)))

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte votter med fin dekor!! Synest du har brukt fine farger, lilla er jo flott:))

  SvarSlett
 4. Flotte votter og flotte farger!

  SvarSlett
 5. Skikkelige advendtsvotter :) men kan brukes hele vinteren. Som vanlig veldig søte votter fra deg! Ha en kreativ novemberuke!

  SvarSlett
 6. Takk for fine kommentarer! Ja, jeg var veldig fornøyd med disse vottene selv også! Rart med det der, det er ikke alltid det man planlegger best som blir best til slutt! :-)

  Til mimmi - jeg har grønnsåpe i såpeskåla i vaskemaskinen. Noen sier at vaskemaskinene ikke tåler dette, men det gjør i alle fall min! Han har nå holdt koken i en rekke år, kjøpt brukt en gang i forrige århundre for den nette sum av 1500 kr! :-)

  En ss grønnsåpe er nok, det! Faktisk har jeg tovet tre par vinvesker en gang med null såpe i det hele tatt og det ble veldig bra det og! Det skummet til og med! :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails