mandag 1. november 2010

Halloween er over, men minnene består! Del 1: Gresskaret

Ja visst er halloween over, men jeg kommer til å dvele med det i et par dager enda, jeg! Ni skumle gjester var på overnatting i spøkelseshuset vårt, og gjorde sitt til at helga ble flott og minneverdig. Spøkelser, hekser, flaggermus, edderkopper i spindelvev og levende lys i trygge soner ga spennende ramme om festen. Passende skummel film og passende skremmende spøkelseshistorier...

Eller var den oppdikta historien om han Beinlaus litt for drøy? Noen hadde jo problemer med å sove etterpå... Jeg kom forresten til å google Beinlaus, og ble veldig overrasket da det faktisk viste seg at det er et norskt etternavn! Siden barndommen har jeg hørt at han Beinlaus er en fyr man gir skylden hvis for eksempel døra glir opp av seg selv, altså et slags "spøkelse"... " Det er bare han Beinlaus!", sier vi.

Før festen hulte vi ut gresskaret vårt. Det har lagt i den mørke kjelleren i flere uker og venta på den store dagen. Jeg trodde uthuling av gresskar var ganske så komplisert og tidkrevende, men det gikk fort og greit. Eller var det muligens bare en følelse vi hadde siden det egentlig var ganske morsomt?
Resultatet kan dere beskue herunder. Vi laget to fjes, først ut var dette:

 

Neste ble litt mer kompisert, begynte å få dreisen på kniven da:


Hadde aldri trodd jeg skulle si det:
Ja til Halloween! :-)

I morgen skal dere få ta en titt på spøkelsene våre!

4 kommentarer:

 1. Morsomt, vi er nok mange som har gått vegen om skepsis til aksept for denne eksotiske feiringa:) Fine lykter - og det verkar som de har hatt ei triveleg helg.

  SvarSlett
 2. Hei Tina!!Hørtes ut som en koslig feiring,gresskarene ble kjempe fine.fikk en melding om ei som ønska sjarmtrollparty eller ville handle.Jeg ga henne nr ditt,håper du fikk kontakt med henne.Denne tiden av året er den enkleste tiden å selge leker på,lykke til:)Ha en fin uke!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Hei.Vi hær har aldrig feiret Halloween.Har ikke noe forhold til det.Men kjempe fint gresskar.Min kjære datter var med å laget gresskar det året hun var i USA det er det eneste.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Gøy å skjære ut gresskar. Og frøene kan ristes og saltes og spises som snacks! Nam!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails