mandag 15. november 2010

Monsterbukse

Det har vært klart lenge Lillegutt skulle få seg monsterbukse. Spørsmålet var bare når? Det ser nemlig fryktelig tidkrevende ut å strikke en hel bukse, når man er vant til å strikke votter og tøfler på tykke pinner. At det er bare i størrrelse ett år, hjelper liksom ikke nevneverdig - arbeidet ser stort og tungt ut likevel.

Men så en vakker dag får man ånden over seg! Da gjelder det å stupe nedi garnkassa og sette igang strikkinga før ånden forsvinner! Det har nemlig hendt mang en gang det, at ånden har forsvunnet fordi man bare skulle gjøre en liiiiten ting først!

Denne gang var jeg imidlertid flink og satte igang. Og jammen var det ikke mye raskere enn jeg trodde. For plutselig var buksa ferdig!


Dette plutselige kan skyldes at jeg kjøpte meg en 30 cm rundpinne til føttene. Da gikk det superraskt! Faktsisk så raskt at jeg allerede er i gang med å strikke en monsterbukse til et lite tantebarn også!
I lilla, selsagt.
Monsterbuksa er strikket i heilo og østlandsgarn på p 3 og 3,5. Kombinerte et par oppskrifter - min egen frie vilje basert på ganske mange års erfaring....Jeg er fornøyd, Lillegutt er fornøyd og varm, og alt er bare velstand!

Skal linke til oppskriftene jeg kombinerte senere, har det ikke her og nå.

Ha en skremmende fin dag!

7 kommentarer:

 1. Fantatsisk fin bukse - super kul!!!! Genial gave - kanskje noe du kan selge som oppskrift? Jeg vet om en liten gutt her i Køben som ville bli så glad hvis jeg strikket en monster bukse til han :)

  SvarSlett
 2. Så bra! Og så fin den ble! Nå fikk jeg nesten ånden over meg også:-)

  SvarSlett
 3. Hei.Den ble kjempe stilig.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Råtøff bukse, og flotte bilder:)

  SvarSlett
 5. Så kul monsterbukse!! Og kjenner meg så godt igjen i det at ånden plutselig forsvinner.Jeg kan være så full av inspirasjon og tiltakslyst-og sekunder etter kan det være borte... Så man gjør så lurt i å sette i gang med en gang! Og resultatet her ble jo helt supert :)

  SvarSlett
 6. Råkul bukse!
  Minstemann har hatt monsterbukser de siste 2-3 årene og har vært superfornøyd ;) Vurdere å strikke ham enda en da den siste begynner å bli litt kort i beina.

  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails