tirsdag 23. november 2010

Litt nytt til Lillegutt

Lommetøflene er jo så geniale at de ikke bare bør forbeholdes den kvinnelige del av befolkningen. I hvert fall gutter må kunne gå med dem, synes nu jeg. Jeg har derfor laget et par til Lillegutt på halvannet år. Men for å prøve å redusere det nette, feminime uttrykket som disse tøflene gjerne har, er Lillegutts tøfler helt grå, ikke noe pynt på og reima over vrista er strikket litt bredere.

Tøflene er strikket i Senjagarn på p3 og med kun 40 masker i vrangborden. Likevel ble de for store til Lillegutt, så derfor blir det ikke noe actionbilde i dag! Men kanskje om et halvt år eller så...

Nøstebarnvottene er også ganske geniale i all sin enkelhet. Med rillestrikk blir de elastiske, og lett og tre på en barnehånd. Elastisiteten gjør også at de lett glir av den samme barnehånden i lek, det er sant - men som sovevotter egner de seg utmerket.

Disse er strikket i restegarn og med vilje litt store for at jeg lett skal kunne tre de over de vanlige vottene når Lillegutt har sovnet. Han liker nemlig ikke å ha tykt med votter på, men det må til når man sover ute på kalde vinterdager.

Vottene er prøvd og godkjent - av mor vel og merke.

Ha en fin kveld!

1 kommentar:

  1. Hei.Virkelig kjempe fine sokker.Nydelig.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails