torsdag 13. januar 2011

Svarte pulsvarmere "Blonde"

Mammaen min skulle gjerne hatt seg noen svarte, litt fine pulsvarmere, sa hun. En dag før jul en gang. Jeg fant fram oppskriften "Blonde" på den flotte bloggen "Med pinner", svart babyull og pinner nr 2,5. I tillegg fant jeg frem videoen om midlertidig opplegg og sammenveving som Pickles har lagt ut, for det var noe jeg ville lære meg og nå hadde jeg en ypperlig anledning til det!

Pulsvarmerne ble påbegynt før jul og skulle egentlig bli julegave. Og selve strikkinga ble jeg for så vidt ferdig med til jul, men det var det der med sammenvevingen som tok tid...

Ikke for at det var så vanskelig og tidkrevende når jeg først kom i gang, men det var nettopp det å komme i gang som tok tid! :-) Man må sette seg ned og konsentrere seg for å lære det og før jul var det andre ting som ble prioritert.

etter jul derimot, har jeg da fått satt meg ned og lært med sammenveving. Veldig enkelt når man finner et mønster i det, og jeg ser masse muligheter til bruk. Fint ble det også!


PS! Jeg må bare si meg ganske så fornøyd med inne-bildene denne gang! *smiler fornøyd* Jeg lærer stadig noe nytt! Denne gang ble de beste bildene når apperatet sto på P, uten blitz men med ISO 800. Da jeg tok de samme bildene med "uten blitz"-funksjon, ble de fargeløse og huden ble likblek. Jeg har forresten et Canon EOS 450 D, speilrefleks altså. Kanskje noen andre som kan ha nytte av min erfaring? I alle fall så kan jeg ha nytte av en liten "huskelapp" selv!

Ha en flott dag!

8 kommentarer:

 1. Så fine de ble :) Kanskje jeg kan bruke bilde til en liste jeg holder på å lage over fine håndlagde gaver? Linker selvsagt om jeg bruker bildet.

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Så fine! Har ei jente her som elskar svart og trur eg må vurdere å lage noko slikt til henne.

  SvarSlett
 3. Så lekkert med svart!
  Og takk for fototips.. Sliter litt med fotograferingen her nord, gleder meg til sola kommer!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei - disse var kjempefine! Og tusen takk for lenkene du har lagt ut :-)

  SvarSlett
 5. Sammenveving er utrolig nyttig! Masker alltid tå-endene på sokkene mine. Supert å kunne :-)
  Så fine pulsvantene ble!

  SvarSlett
 6. Kjempeflotte!! Sammenveving er veldig greit, eg brukar alltid det på skuldrer bl.a.

  SvarSlett
 7. Så fine de ble :-) Tror jeg skal ta en titt på linkene dine ifht sammenveving - har egentlig aldri helt fått det til, tror jeg gjør noe feil. Nå har jeg omsider rota meg til å legge ut awarden fra deg - tusen takk, nok en gang :-D

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails